0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Binecuvântarea Pături pentru Femei | Cadouri de Inspiratie pentru Femei - Grijuliu Cadouri pentru Femei | Christian Cadouri pentru Femei sau Barbati (Teal, Sherpa Fleece)

Binecuvântarea Pături pentru Femei | Cadouri de Inspiratie pentru Femei - Grijuliu Cadouri pentru Femei | Christian Cadouri

RON 79.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

❤SURPRINDE-ȚI PRIETENII și familia - Show dragoste, apreciere și recunoștință pentru cei dragi cu moale și cald de inspiratie pătură!Face cadoul perfect pentru zile de naștere, Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, și de sărbători. ❤MOALE CA O MAMA E TOUCH – cele 50 de" x 60" Binecuvântarea pătură flaunts o primă Sherpa fleece tesatura, astfel încât prietenii și familia pot relaxa într-un confortabil îmbrățișeze.Nu se verse sau să se micșoreze, și poate fi spălată în mașina de spălat cu apă rece. ❤O COMPLETARE PERFECTĂ PENTRU ORICE PAT - a Face orice pat simt frumos și confortabil cu inspiratie pătură.E perfect ghemui companion pentru prietenii și familiile în serile reci de iarnă sau în timp ce vizionați TV. ❤DESIGN UIMITOR - Acest minunat cadou pentru femei și bărbați vorbeste o mie de cuvinte, deoarece afișează afectuos texte și citate iubitoare pentru prietenii și familiile.Pătura noastră gamă oferă, de asemenea, o varietate de culori izbitoare. ❤100% SATISFACȚIE a CLIENȚILOR - Am meticulos artizanale noastre pături pentru prietenii și familiile cu top-grad materiale și dornici de atenție la detalii.Dacă nu ați fost mulțumiți, să ne anunțați și vom avea grijă de ea.Culoare : Teal | Tip De Material : Sherpa Fleece.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie