0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Muretnze 12 Inch Lung Auger Burghiu 9/16 Inch Diametru Nava Burghiu cu prindere Hexagonal 3/8 Inch pentru Lemn, Extra Lung burghie Brad Punctul Burghie burghie pentru Soft si Hard Lemn, Plastic, Gips-carton.

Muretnze 12 Inch Lung Auger Burghiu 9/16 Inch Diametru Nava Burghiu cu prindere Hexagonal 3/8 Inch pentru Lemn, Extra Lung

RON 21.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Robust si durabil - arborele de acest melc este realizat din oțel carbon.Solid centrul de design oferă rigiditate suplimentară atunci când plictisitor.Dimensiune : 9/16" / 14mm diametru X 12" / 300mm mult auger burghiu cu o 3/8" hexagon coadă este un instrument ideal pentru sapat.Usor de instalat si Utilizat - este potrivit pentru orice 3/8 inch hex-coadă fără fir burghiu electric, alimentat cu baterii electrice de foraj, burghiu electric, etc.Poate săpa găuri de până la 10 cm adancime, non-alunecare hex cu mașina, și auto-promovarea șurub gros punct de design pentru mai rapid de foraj.Single-vârful de tăiere margine cărturarii circumferința găurii pentru a obține un finisaj mai neted.Ușor de transportat - Toate elementele din acest set sunt ambalate, ușor de depozitat, usor de transportat.Marginea de taiere adoptă gol de frezat, și a așchiilor viteza este mai rapid, care vă ajută pentru a salva de foraj timp și energie, și de a face săparea și afânarea solului rapid și eficient.Aplicarea pe scară largă - este foarte potrivit pentru foraj de esență moale și lemn de esență tare, placaj, lemn, traverse de cale ferată, peisaj lemn, invizibil plutitoare cadru suport instalare, și ciot de copac de foraj.Ușor pentru a detalia în bușteni, cherestea, peisaj de cherestea și traverse de cale ferată.Este un instrument ideal pentru minerit.Garantat - 100% Satisfacție Dacă nu există nici o problemă de calitate cu produsul nostru, va vom raspunde în termen de 24 de ore.Și puteți returna produsul și a obține o rambursare în termen de 30 de zile de la primirea.Nu ai nici un risc de a încerca, vă rugăm să comandați cu încredere și nu a ezitat.Dimensiune : 9/16 Inch Diametru.

Către proprietăți

Diametru:
9/16 inch / 14.3 mm
Lungime:
11.8 inch / 300 mm
Prindere Hexagonal:
3/8 inch / 9.5 mm
Gaura De Foraj De Adâncime:
Până la 10 inch / 250 mm
Material:
oțel carbon de înaltă
Culoare:
Silver & Black
Pachetul Include:
1 * Auger Burghiu :
Caracteristică:
1. Robust centru de design, nu este o minte în plus, atunci când foraj. :
2. Auto-hrănire șurub gros sfat este conceput pentru procesarea rapidă. :
3. Contracția de o singură lamă de tăiere gaura se poate realiza un finisaj mai neted. :
4. Marginea de taiere adoptă gol de frezat, care poate elimina chips-uri rapid. :
Călduros Notă:
1.Culorile pot avea o diferență cât mai diferite de afișare, vă rugăm să înțelegeți. :
2.Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. :
După vânzare:
1. Suntem angajamentul de a furniza clienților cu cele mai bune servicii, Dacă nu sunteți mulțumit despre al nostru de produse puteți avea 30 de zile banii inapoi-garanție. :
2. Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o soluție satisfăcătoare cât mai curând posibil. :
3. Atâta timp cât aveți întrebări, noi oferim servicii de 24 de ore pentru a rezolva problema ta :

Cele mai bune propuneri din categorie