0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
2 Pachet Solar foc de Artificii, Lumini, Artificii, Lumini în aer liber, 120 LED-uri Sârmă de Cupru rezistent la apa Lumini Decorative 2 Moduri de DIY Lumini Solare de Gradina pentru Gradina de Flori Petreceri de Craciun Spate (Multicolor)

2 Pachet Solar foc de Artificii, Lumini, Artificii, Lumini în aer liber, 120 LED-uri Sârmă de Cupru rezistent la apa Lumini

RON 43.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Este foarte convenabil și interesant.Nu vă faceți griji despre soarele arzător chiar și în timpul verii, soarele arzator va face numai focuri de artificii lumini strălucitoare.Se economisește energie fără griji despre cum să se conecteze la rețeaua de electricitate. Vă rugăm să rețineți că, în calitate alimentat cu energie solară, produs, ore de lucru sunt afectate de vreme. ☀【VA INSTALA la】Solar în aer liber lumini decorative este potrivit pentru o varietate de locuri. Grădină lumini solare nu este complet încărcată atunci când aceasta ajunge.Trebuie să activați comutatorul de pe partea din spate a panoului solar, și apoi introduceți solar lumini de crăciun în aer liber rezistent la apă în locul în care panoul solar este expus direct la soare, și puteți să-l utilizați pe timp de noapte.☀【Mai MULTE MODURI & MODIFICĂRI de CULOARE】Solar lumini în aer liber are două moduri : întotdeauna pe și intermitent, ceea ce sporește unicitatea și romantism.Solar artificii, lumini în aer liber rezistent la apă vă permite să creați în decorațiuni festive și alte evenimente scenă unică.Lasa lumina solara in aer liber fi instalat oriunde vă place, și să solare foc de artificii lumini deschide automat atunci când noaptea cade. ☀【ENERGIE-de ECONOMISIRE AUTOMATĂ INTERMITENT】lumini în aer liber solar este realizat din siliciu monocristalin material, care poate fi încărcat automat în timpul zilei. ☀【ÎNALTĂ CALITATE și SIGURANȚĂ】Solare de gradina, lumini în aer liber foloseste high-simulare de sârmă, low-căldură radiații becuri cu LED-uri, lumini solare în aer liber nu va supraîncălzi după mai multe ore de utilizare, foc de artificii lumini solare în aer liber, este sigur și de încredere și are o IP65 rezistent la apă evaluare, și se poate lucra în mod normal, chiar și în ploaie și zăpadă. Asigurați-vă că panoul solar nu este blocat, pentru că are nevoie pentru a absorbi suficientă energie de la soare. ☀【CREA o ATMOSFERA ROMANTICA】 focuri de Artificii sârmă de cupru este foarte flexibil, puteți face solare șir de lumini în aer liber, grădină forme de mână, cum ar fi flori, copaci,focuri de artificii, ferris roți, inimi, etc.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie