0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
12 Buc Bucătărie Cârpe De Vase Set, Premiunm Fibre De Bambus Dishcloth Prosoape. Reutilizabile și Absorbant Cârpe de Vase & Prosoape,Potrivit pentru Bucatarie, Baie si Curatenie Contoare,(12 x 12)

12 Buc Bucătărie Cârpe De Vase Set, Premiunm Fibre De Bambus Dishcloth Prosoape. Reutilizabile și Absorbant Cârpe de Vase

RON 17.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Naturale 100% Fibra de Bambus】- Cârpe de Vase Făcute de premium 100% naturale, fibra de bambus , aceste spălare de bucatarie prosoapele sunt durabile, robust, și nu va produce un miros neplăcut în timp ce utilizați.Tot ce au ei sunt sănătoși material și vă va aduce o mult mai plăcută procesul de curățare. 【Puternic Absorbant experiență în crearea practice și accesibile de bucătărie consumabile pentru toți oamenii.Ne concentrăm întotdeauna asupra consumatorilor de nevoile reale și de a folosi partea de sus-materiale de calitate pentru a oferi nu numai produse de înaltă calitate, dar, de asemenea, serviciul nostru își propune pentru toți clienții.Du-te cu TSKECN, Viața pe loc repaus!. Utilizare naturale 100% tesatura de bambus Cârpe de Vase, complet sănătos pentru tine și familia organism. - 12 bucăți de prosoape de ceai pentru a satisface toate nevoile dvs. de curățare. - Aspect simplu, care nu va strica bucătărie stil de decorare. - Multifunctional si reutilizabile, îngroșat de proiectare pentru o mai închis pe viață. - Ușor pentru a curăța și de a folosi.Agățat buclă va ajuta să vă mențineți cârpă uscată atunci când nu este în uz.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie