0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Knörr Touchless Mâner Robinet - Moderne Mâner Unic Atingere Pe Chiuveta de Bucatarie Robinet cu Trage în Jos Pulverizator, Senzor Touch Tehnologie și Ponderate de Andocare Cap de Pulverizare (Negru Mat)

Knörr Touchless Mâner Robinet - Moderne Mâner Unic Atingere Pe Chiuveta de Bucatarie Robinet cu Trage în Jos Pulverizator,

RON 211.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

PREMIUM CONSTRUCTII - 304 din OȚEL INOXIDABIL - Negru Mat, Auriu sau Negru cu Auriu Accent atinge pe chiuveta de bucatarie robinete.EASY TOUCH SENZOR de FUNCȚIONARE - Rotiți manual mâner la exterior pe poziție și sunteți gata pentru gura de scurgere de atingere on/off caracteristică.TRAGE ÎN JOS PONDERAT GURA DE SCURGERE ROBINET - 360 DE GRADE DE BRAȚ PIVOTANT.COMPATIBIL CU 1 & 3 GAURA CHIUVETE - Fiecare robinet set include potrivire placă de acoperire pentru un 3 gaura chiuveta instalare.Pentru a activa manual de utilizare împingeți maneta robinet în poziția oprit și scoateți acumulatorul. (Bateriile nu sunt incluse). · Opțiuni de finisare : Periat nichel, Alama / Auriu, Negru Mat, Negru si Aur. · Gura De Scurgere Rotativ : 360 De Grade. · Trageți În Jos De Scurgere. · Caracteristică de apă : se Amestecă la Cald și la Rece. · Tip : Baterii pentru Chiuvete de Bucatarie. · Montare : Punte Montat/1 sau 3 orificii (Include Capac pentru 3 gaura de instalare). · 304 Construcții Din Oțel Inoxidabil. · Conectare Rapidă A Conductelor De Apă.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie