0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Xiaomi Mi Band 6 Tracker de Fitness, 30 Sporturi Moduri de Activitate Tracker, 24h Monitor de Ritm Cardiac, 14 Zile Baterie Impermeabil Ceas Inteligent, SpO2 și Somn Tracker pentru Bărbați, Femei, Copii (Global Version)

Xiaomi Mi Band 6 Tracker de Fitness, 30 Sporturi Moduri de Activitate Tracker, 24h Monitor de Ritm Cardiac, 14 Zile Baterie

RON 168.60
Disponibil pentru su pedido

În stoc

????30 SPORTURI MODURI CA UN TRACKER de SĂNĂTATE : a Urmări Mersul pe jos, în aer liber, Alergatul, mersul cu Bicicleta, banda de Alergare, bicicleta Eliptică și Mașină de Canotaj în mod automat.Și, de asemenea, de lucru pentru alt sport la modă, cum ar fi Zumba, Baschet, Box etc. ????DURATĂ de VIAȚĂ a BATERIEI : Până la 14 zile, cu un plin de baterie încărcată pentru progres de zi cu zi convenabil cu USB port de încărcare magnetic. (2 ore de cicluri de încărcare variază în funcție de utilizare și de alți factori) Universal compatibil cu Android 5.0 sau mai mare, i OS 10.0 sau mai mare de smartphone-uri. ????24/7 MONITOR de SĂNĂTATE : a Urmări rata de inima ta și sp O2 în orice moment și oriunde.Puteți verifica starea de sănătate datele de pe încheietura mâinii instantaneu.Dormit monitoriza nu numai pentru general noaptea detectarea dar, de asemenea, de lucru pentru un pui de somn în timpul zilei pentru a arăta calitatea somnului. ????5 ATM REZISTENT la APĂ : Până la 50 m rezistent la apă lasă să-l porți pentru înot, snorkeling etc. Deci, începe să aibă o încercați și de a găsi mai multe surprize pentru tine.Vă rugăm să descărcați Mi se POTRIVESC sau Mi Poarte Aplicația de pe Google Play sau App Store. ????1.56" AMOLED ECRAN COLOR : Creșterea cu 50% touch screen pentru o mai bună lectură și mai mult de 100 de ceas se confruntă pentru selecția dumneavoastră.De asemenea, puteți proiecta propriile stiluri.De la distanță selfie control, control Muzica, răspunde sau respinge apelurile, și alerte de Alarmă etc. Un Ideal Portabil Inteligent Band - Xiaomi Mi Band 6 (Versiune Globală).Default engleză, spaniolă, și celelalte pachete de limbă.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie