0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Baterie de Stocare Organizator Deține 54 AA Baterii AAA, Caseta de Baterie Caz Garaj Container, Acasă Sertar Organizarea Dozator(Bateriile Nu sunt Incluse)

Baterie de Stocare Organizator Deține 54 AA Baterii AAA, Caseta de Baterie Caz Garaj Container, Acasă Sertar Organizarea Dozator(Bateriile

RON 27.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Design ușor, poate fi efectuată în orice moment, reducerea poverii de călătorie.Cel mai frumos cadou a alege pentru prietenul tău și de familie.Baterie de Organizare și Stocare de Caz : Baterie organizator titularul poate deține 54pcs baterii spațiu suficient pentru utilizarea de zi cu zi.Baterie organizator de stocare de caz păstrați bateriile bine organizat și în condiții de siguranță.Compact si Portabil, Suport de Baterie : baterie de Mici dimensiuni organizator recipient cu puternic blocare pentru ușor la deschidere și închidere.Pachetul include : . Clasificate de stocare pentru a face bateria mai ordonată. 1* baterie organizator. Built-in spuma groove design reduce problemele cauzate de baterie de frecare.Greu de Baterie de Stocare Container : organizarea de Origine baterie organizator caz realizate de puternic, heavy-duty din plastic, mai rezistent și demnitatea de accident decât acrilic. Dispozitivul de blocare este ușor de a deschide și închide, convenabil pentru a pune acumulatorul și scoateți coajă.(Bateriile nu sunt incluse).Avantajele noastre : . Designul compact economisește spațiu acasă.face mizerie baterie regulat și în condiții de siguranță.Detasabila introduce spuma cu găuri tăiate se potrivește de dimensiuni diferite baterii perfect, de asemenea, pot strâns repara toate bateriile în canelură, pentru a evita frecarea dintre baterii.Notă : în Caz doar, nu include baterii și tester.Design Compact, ușor pentru tine de a pune oriunde cum ar fi dulap, rafturi.Transparent design baterie organizatorii capacul poate vedea bateriile interne pachet de stare fără deschidere, ușor de a găsi ceea ce aveți nevoie. Se potriveste pentru diferite marci de aa baterii aaa.Bateriei Cutie de Depozitare : suport Baterie de caz cu gros și moale padding poate proteja pe deplin bateriile.Dimensiuni compacte : Extern : 6.Mâner de Top oferi confort pentru transport, agățat.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie