0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Linkstyle 50PCS Reparații Anvelope Prize de Reparații Anvelope Siruri de caractere Benzi de Cauciuc,Vulcanizare Auto Tubeless Sigiliu pentru Masini Auto, Biciclete, ATV-uri, UTV, Roabă (100mm x 6mm)

Linkstyle 50PCS Reparații Anvelope Prize de Reparații Anvelope Siruri de caractere Benzi de Cauciuc,Vulcanizare Auto Tubeless

RON 11.36
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Pentru Reparații Anvelope : Noastre de reparații anvelope siruri de caractere sunt de mare aderenta de design, care va urgență reparații.Repara cu ușurință înțepături, fără a scoate anvelopa de pe janta, ceea ce face reparații anvelope mult mai ușor.De ce Ne Alegeti pe noi : Aceste benzi de cauciuc sunt ușor să se înmoaie atunci când sunt încălzite, au o buna aderenta, poate se potrivesc bine cu roata, și nu sunt ușor să cadă după utilizare.Cum să Utilizați : 1. Îndepărtați praful și resturile în gaură, 2. Taie banda într-o diagonală, ream cu instrument, 3. Introduceți ștecherul material în alt instrument, 4. Strat de material cu adeziv, se introduce în puncție, 5. Instrument Remove, tăiați în exces. (Nu pentru peretele lateral de reparații).Pe scară largă de Aplicații : ideal pentru diverse automobile pin conectori de motocicleta, camion, marin, atv, biciclete, jet ski, scuter, masina, barca și etc. Încrezător Achiziție : Dacă orice nemulțumire cu impermeabil conectori auto sau dimensiunea de masina conectorul electric kit, va putem oferi 365 de zile de plată restituire.Sincer vă doresc un cumpărături fericit!.Utilizare pentru Masina, cu Bicicleta, ATV-uri, UTV, Roaba, etc.Cum să utilizați?. 1. Marca zonele în care anvelopa are nevoie să fie reparat. 2. Scoate pene de cauciuc. 3. Luând pană de cauciuc plug șir du-te prin reparații ac (jumătate șir du-te prin ac). 4. Împingând acul cu benzi în gaura de anvelope atunci roti 360 de grade (se aplică lipici pe pană de cauciuc plug șir este mai bine) 5. Tăierea extra pană de cauciuc plug șir de suprafața anvelopei.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie