0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
8-Inch Duș Alama Braț de Extensie, Drettyer Duș Brațul Extender, Cap de Duș Țeavă de Extensie Existente Duș, G1/2, cu Filet, Usor De instalat (Negru Mat)

8-Inch Duș Alama Braț de Extensie, Drettyer Duș Brațul Extender, Cap de Duș Țeavă de Extensie Existente Duș, G1/2, cu Filet,

RON 41.80
Disponibil pentru su pedido

În stoc

☞ - Mai Confortabil Distanța : 8 inch lungime cap de duș extensie braț sau de mână lungime, care rezolvă problema de înălțimea de instalare duș poziție, și se bucură de un duș confortabil. ☞ - Gros Și Non-Explozive : duș bratul de extensie este fabricat de înaltă calitate din alama, cu o cromat suprafață, rugină-dovada, explozie-dovada, în condiții de siguranță și durabile. ☞ - Convenabil de Instalare : trebuie doar să conectați interfața corespunzătoare, cu o ușoară poftă de mâncare, și duș interfață poate fi ferm instalat.(Pentru pacea ta de spirit, vă rugăm să verificați interfața standard). ☞ - G1/2 Filet : garnitura în cap de duș țeavă de extensie are o bună performanță de etanșare și previne scurgeri de apă.Ambele capete ale articulației sunt filete G1/2, care este potrivit pentru cele mai multe sisteme de duș. ☞ - Customer Service : ) Noastre profesionale echipa de asistență pentru clienți este la dispoziția dumneavoastră în orice moment.Dacă aveți orice întrebări cu privire la achiziționarea sau instalare, vă rugăm să ne contactați imediat.Noi vă va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil.Profesional prelungi duș pol.Poate fi extinsă până la 8 inch (20cm).Ambele capete ale articulației sunt filete G1/2.Potrivit pentru cele mai multe sisteme de duș.Echipat cu inel de etanșare din silicon*2(dintre care unul este alternativ).Ultra-durabil, toate-cupru extensie tub.Tot de cupru îngroșat design.Chiar și un mic accesoriu nu va fi niciodată un rol de sprijin în ochii noștri. 1 * Duș țeavă de extensie. 1 * hârtie Kraft cutie. 2 * Silicon de etanșare inel(1 supleant). 1.Deoarece produsul este măsurată manual, vă rugăm să permită o eroare de la 0 la 1 inch.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 2. G1/2 filet interior G1/2 filet sunt potrivite pentru cele mai multe standard de duș brate, capete de duș și furtunuri pentru duș. (Nu este potrivit pentru 1/2 NPT filet).

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie