0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Mardatt 7 Buc Geam Usa Kit de Înlocuire cu 48W x 99L din fibra de sticla Geam Ecran ochiurilor de Plasă, Spline, Role, Foarfece, Cârlig, Conducător și Cutter pentru Reparații Usa-Fereastra Ecran (Negru)

Mardatt 7 Buc Geam Usa Kit de Înlocuire cu 48W x 99L din fibra de sticla Geam Ecran ochiurilor de Plasă, Spline, Role, Foarfece,

RON 37.56
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【Acoperă Toate Instrumentele de care aveți Nevoie】ecran fereastra de înlocuire kit contine 1 buc 10 metri( lungimea de 4mm spline, 1 buc 1.2*2.5 metru ecran ochiurilor de plasă, 1 buc remover cârlig, 1 buc rola, 1 buc cutit, 1 buc foarfece, 1 buc măsură de bandă, total 7 buc.Complet set de instrumente vă va ajuta înlocui ecranul ușor și rapid, chiar dacă nu au experiență, economisind timp și efort la instalare. 【Practice din fibra de sticla Material】 - a Făcut de înaltă rezistență cu un strat coloidal, echipat cu rezistenta la coroziune chimică, inflameze intarzierea lavabile și nici o deformare.Nu cu ușurință ridurilor, cutelor, dent, sau se descurca.Dimensiune : 48 x 99 Inch, se potrivesc orice dimensiune mai mică ferestre și uși. 【Premium de Fixare Spline】Făcute de calitate de top de vinil,concepute într-un zimțată, rotund și gol structura centrală.Nu e ca celelalte pe care le poate rupe cu mâna.Este relativ rigid, dar încă destul de flexibil.poate strângeți ferm ecran fereastra.Nu vă faceți griji despre asta se desprinde din cadru. 【Ușor să Utilizați】Pasul 1 : scoate ponosit coloanei vertebrale cu cârlig.Pas 2 : se Taie la dimensiunea corectă ecran pentru a fixa cu cadru.Pasul 3 : Utilizați instrument de rulare să apăsați opritorul spline în canelura complet.Pas 4 : se Taie partea excedentară de margine.Munca Depusă!!!. 【Scopuri Multiple】ecranul ușa instrument de reparare kit poate ajuta în mod eficient să înlocuiți vechiul ecran ochiurilor de plasă.Pot fi aplicate la cele mai multe dintre cele mai multe dimensiune fereastră slot instalat la fereastră.Perfect pentru pentru instalarea ecrane fereastră, ecran glisant usi, terasă ecrane, RV ecrane , geam etanșare benzi, balcon ecran, salonul auto de ecran, piscină ecrane, animale de companie ecrane și chiar acvariu parasuta standuri, etc. Nume Culoare : Negru.

Către proprietăți

Culoare:
negru
Funcția:
√ Protectie UV :
√ debit de aer proaspăt :
√ bucurați-vă de soare :
√ bună transmisie a luminii :
Produs Caracteristică:
Ecran Ochiurilor De Plasă:
① Făcute de calitate de top de vinil,concepute într-un zimțată, rotund și gol structura centrală. :
② Nu cu ușurință ridurilor, cutelor, dent, sau se descurca. Lavabil, durată lungă de viață. :
③Cut la orice dimensiune și tip în funcție de nevoile dumneavoastră. :
Fixare Spline:
①Made de calitate de top de vinil,concepute într-un zimțată, rotund și gol structura centrală. :
②It nu e ca celelalte pe care le poate rupe cu mâna, dar încă destul de flexibil. poate strângeți ferm ecran fereastra. Nu vă faceți griji despre asta se desprinde din cadru. :
Spline Instrument Role:
①The mâner de lemn este neted, confortabil și ușor de a organiza.Nu zgâria ecranul. :
② Ecran de rulare instrument are două roți diferite, convexe și concave role. :
③Well-montat rulmenți roți evita clătina în timp ce lucrează. :
Îndepărtarea Cârlig:
①The cârlige ascuțite în vârstă de dusumea poate fi scos. Lumină și în condiții de siguranță pentru a proteja mâna. :
② Ergonomic din cauciuc moale maner pentru prindere confortabilă. :
Cum să Utilizați:
Pasul 1:
scoate ponosit coloanei vertebrale cu cârlig.
Pasul 2:
Se taie la dimensiunea corectă ecran pentru a repara cu cadru.
Pasul 3:
Utilizați instrument de rulare să apăsați opritorul spline în canelura complet. Pasul 4
Aplicarea Pe Scară Largă:
Perfect pentru pentru instalarea ecrane fereastră, ecran glisant usi, terasă ecrane, RV ecrane , geam etanșare benzi, balcon ecran, salonul auto de ecran, piscină ecrane, animale de companie ecrane și chiar acvariu parasuta standuri, etc. :
Pachetul include:
1 buc 10 metri lungime de 4 mm spline :
1 buc 1.2*2.5 metru ecran ochiurilor de plasă :
1 buc remover cârlig :
1 buc roller :
1 buc cutit :
1 buc foarfece :
1 buc măsură de bandă :
total 7 buc :

Cele mai bune propuneri din categorie