0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
IVY FEI Hortensie, Flori de Matase, Flori de Craciun Artificial pentru Decor, Amestecat Roz, Hortensie Fals Flori pentru Masă de Cafea Decor, Buchet de Mireasa si Baie de Flori Decor (amestec de Roz,4)

IVY FEI Hortensie, Flori de Matase, Flori de Craciun Artificial pentru Decor, Amestecat Roz, Hortensie Fals Flori pentru Masă

RON 31.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

❤Dimensiune : 3 sau 4 buchete artificiale flori hortensie pe ambalaj.Lungime totală de fiecare buchet este de 29 cm (11.4 cm).Fiecare floare capului este de aprox. 5 cm (2 inci). ❤Descriere & Materiale : mătase de Calitate flori și tulpini care au firele din interior.Fiecare buchet are 5 tulpini cu 15 capete de flori.Fabricat din eco-friendly pânză de mătase capete de flori și sănătos plastic ramuri.Ramurile buchet sunt capabil de adaptare unghiul de îndoire în mod liber. ❤Design : cu aspect Natural, moale și minunat de flori artificiale. ❤Largă de Aplicații : Pot fi folosite ca decoratiuni pentru mobilier, mediu de birou și de partid.Puteți să vă bucurați de frumusețea naturii, în orice loc, cum ar fi dormitor, living, baie, bucatarie, balcon, rafturi, hol de intrare și așa mai departe. ❤Cea Mai Buna Alegere : 30 De Zile De Bani Înapoi!Dacă sunteți nemulțumit cu Produsul în orice fel, vă rugăm să nu ezitați să se întoarcă în termen de 30 de zile de la primirea Flori.Scopul nostru este de 100% satisfacție a clienților la toate ori.Culoare : Amestec De Roz | Item Cantitate Pachet : 4.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie