0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Crampoane, Actualizat 28 din Oțel Inoxidabil Piroane de Gheață Pene de Tracțiune Zăpadă Mânere, Potrivite pentru Zăpadă Cizme și Pantofi Femei, Barbati, Copii, Protecție Esențială pentru Drumeții de Pescuit de Mers pe jos de Alpinism Alpinism(Negru)

Crampoane, Actualizat 28 din Oțel Inoxidabil Piroane de Gheață Pene de Tracțiune Zăpadă Mânere, Potrivite pentru Zăpadă Cizme

RON 144.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Dupa ce ai pus pe gheară de gheață, încă puteți să mutați în mod constant în zăpadă, noroi și gheață teren, și nu va fi nici un impact dacă-l poarte pentru o lungă perioadă de timp. 3 dimensiuni diferite și sunt extrem de flexibile pentru diferite tipuri de sport/drumeții pantofi sau cizme, potrivit pentru bărbați și femei, de orice varsta, inclusiv adolescenți, adulți, bătrâni. Velcro curea cruce și o altă parte de crampoane și strângeți-le.Științifică și aspectul rezonabil asigură medie de distribuție de greutate, astfel încât gheară de gheață are mai mult confort pe baza de practic.La crampoane poate fi pliat in geanta de depozitare.Cum să utilizați?.Înaltul material elastic permite crampoane de flexibil pentru a acoperi toate tipurile de sport, pantofi și cizme, și de a menține o potrivire strâns nu se încadrează off, super convenabil și flexibil pentru a utiliza."L" - semnul de pe crampoane înseamnă dimensiunea "Mari", nu înseamnă "Stânga". Stick-ul pe curea velcro.Acest crampon va face mai încrezători atunci când mersul pe jos în zăpadă și gheață teren. Velcro curea în jurul valorii de-o parte de crampoane și cruce în inel de metal.Adolescenți și adulți, indiferent de sex, pot fi utilizate. 3 dimensiuni diferite și sunt extrem de flexibile pentru diferite tipuri de sport/drumeții pantofi sau cizme, potrivit pentru bărbați și femei, de orice varsta, inclusiv adolescenți, adulți, elders Reduce riscul de alunecare și care se încadrează atunci când mersul pe jos în gheață, zăpadă, noroi, iarba uda, sau alte condiții dure. 【Înaltă calitate Îngroșat din Oțel Inoxidabil 】piroane pentru crampoane sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.Aceste piroane de gheață pentru pantofi sunt ca anvelopele de iarna pentru picioare și o plimbare, o excursie pe jos sau a alerga pe zăpadă și gheață, cu încredere deplină. 28 din oțel inoxidabil piroane pentru a realiza un adevărat cuprinzătoare anti-derapare de călătorie. 28 din oțel inoxidabil piroane pentru a realiza un adevărat cuprinzătoare anti-derapare de călătorie.Lanțurile de pe crampoane sunt de același oțel inoxidabil de înaltă calitate, bine sudată și centralizare.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie