0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
HCLAIRE Copilul Înot Vesta pentru a Învăța Bazin de Formare Model de desen Animat,Copii Brațul Aripi de Protecție costum de Baie pentru 30-50 kg Copii Sugari Copii Sea Beach Jumper(Flamingo)

HCLAIRE Copilul Înot Vesta pentru a Învăța Bazin de Formare Model de desen Animat,Copii Brațul Aripi de Protecție costum de

RON 29.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

[ MOALE curea Ajustabilă pentru a se potrivi toate dimensiunile mici între 30-50lbs(2-6 ani).Vă rugăm să folosi sub supravegherea unui adult, iar copiii care sunt în apă, pentru prima dată, ar trebui să ia un test de încercare. [ UȘOR DE purtat maxim 66 lbs.; nu este recomandat pentru copii sub 2 ani.Caietul de sarcini : Material : rezistent la apa, non-țesute + spuma plutește dimensiune Produs : lungime 57cm/22.4", inaltime 18cm/7.1", maneca latime 16cm/6.3" Cerere : piscina, plaja, cadă cu hidromasaj, lacuri, oceane și mai mult Pachetul include : 1 X Înot Sacou Vesta Note : 1.Vă rugăm să rețineți tot înotător sacou ar trebui să se potrivească snuggly, dar confortabile, reglabile curea de siguranță asigurat.-clătiți cu apă curată după utilizare și se usuce complet. 2.După utilizare, curat, plasat într-un loc răcoros să se usuce, nu de expunere. 3.A se păstra departe de foc sau obiecte ascuțite. 4.Utilizarea sub Supraveghere a unui adult.Nu lăsați NICIODATĂ copilul nesupravegheat. 5.La prima utilizare va avea un pic de miros iritant, este un fenomen normal,Plasat într-un loc aerisit sau curățate sau curățate cu un odorizant. 6.Dacă este Deteriorat sau Pierdut în tranzit va fi Retrimis în mod Liber din nou!Doar un Mesaj de noi în Primul rând!.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie