0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
XUANYE 12X50 Telescop monocular. De Înaltă Definiție Rapid Smartphone Trepiede Zi Și Joasă Viziune De Noapte. Rezistent la apa Prisme BAK4 și FMC Verde Multi-Filmate Obiectiv.

XUANYE 12X50 Telescop monocular. De Înaltă Definiție Rapid Smartphone Trepiede Zi Și Joasă Viziune De Noapte. Rezistent la

RON 79.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Această Mare Putere telescop monocular este echipat cu un plin de 12x mărire și 50mm obiect obiectiv.Oculare este de 20mm.Furnizate clare și luminoase și largi imagine.Perfect pentru Drumeții, jocuri cu Mingea,Alpinism, Vizionarea faunei Sălbatice și Peisaje.Acest single-tub telescop echipat cu un prisme BAK4 FMC verde multi-filmate obiectiv, de transmisie a luminii ajunge până la 99,5%.are lumină scăzută-nivel de viziune de noapte, se poate ajuta să vezi lucrurile în lumină scăzută, este adecvat pentru luna uitam.Design rezistent la apa, Aviației, corp din aluminiu, greutatea doar 265g și portabil.este robust și de buzunar.Acesta poate fi folosit în ploaia de zi și în mediu umed.Vine cu un stil nou suport de telefon inteligent și trepied.Perfect pentru i Phone, Samsung, LG, HTV, Sony, și aproape telefoane inteligente de pe piață.Ușor de instalat și stabil.Oportun de a deține telescop și telefon inteligent pentru video ca un set de teleobiectiv.Noi oferim 100% servicii satisfăcătoare, dacă aveți orice întrebări sau nevoie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom răspunde în termen de 24 de ore. 12 X50 HD XUANYE de Înaltă Definiție Telescop Monocular cu noul stil Rapid Smartphone Trepiede Zi și Joasă Noapte Viziune Monoculară pentru Adulți, Copii, XUANYE Impermeabil Monocular -BAK4 Prism pentru Vanatoare, birdwatching, Sport Uitam, Camping, Excursii.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie