0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Pecosso Portabil Blender,17 Oz Personal Dimensiune Blender,Tip C 4000mAh baterie Reîncărcabilă Blender cu 500ml Sticla,rezistent la apa IPX7 Blender pentru Shake-uri și Smoothie-uri (Negru)

Pecosso Portabil Blender,17 Oz Personal Dimensiune Blender,Tip C 4000mAh baterie Reîncărcabilă Blender cu 500ml Sticla,rezistent

RON 57.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Atunci când utilizați, vă rugăm să taie fructele în bucăți mici, a pus în lapte sau apă, înclinați sticla la 45 de grade și se agită, astfel încât lama poate atinge pe deplin de fructe.Vă rugăm să-l instalați în mod corect și apoi faceți dublu clic pe comutator pentru a utiliza portabil blender.BPA Gratuit-Siguranță și Sănătos : produse Alimentare clasa de protecție a mediului PCTG materiale de a face acest mixer portabil potrivit pentru a face smoothie și lapte bătut, suc, masca, alimente pentru copii, și poate fi folosit în condiții de siguranță. Faceți dublu clic pe comutator pentru a lucra, faceți clic pe comutator pentru a opri working2. · Înainte de curățare, asigurați-vă că comutatorul este oprit, nu pune baza în apă sau altceva elementul de bază vor fi deteriorate.Acest produs este fabricat din produse alimentare-materiale de calitate și 100% BAP-GRATUIT, astfel încât să puteți folosi cu încredere. Nu poate fi un miros de prima dată când îl folosiți. Vă rugăm să încărcați fo mixer înainte de a utiliza pentru prima dată. · Accesoriile din acest blender nu pot fi dezinfectate prin microunde sau de apa fierbinte peste 80℃.Noi Upgrade-6 Lame s în pachet : 1*Portabil Blender 1*Cablu USB 1*Manual de Utilizare 1*Perie pentru Blender 1*Inel în formă de Capac.În timpul încărcării, indicatorul luminos este roșu, și devine albastru când este complet încărcată. Indicatorul roșu luminează intermitent pentru a indica faptul că blender trebuie să fie reîncărcată, sau lama este blocat.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie