0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Ponderat Idee Ponderat Pătură Queen-Size 15kg 60 x 80 cu Sherpa & Fleece Detașabilă Carpetă Acopere pentru Adulti (Gri Inchis, Material Confortabil)

Ponderat Idee Ponderat Pătură Queen-Size 15kg 60 x 80 cu Sherpa & Fleece Detașabilă Carpetă Acopere pentru Adulti (Gri Inchis,

RON 179.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Ponderat Pătură Cu Capac Detașabil. ????[PERFECT PENTRU tot parcursul ANULUI] detașabil fuzzy minky carpetă acopere însoțește fiecare achiziție.Utilizați capacul pentru un plus de caldura pe timpul iernii și scoateți-l pentru a menține rece în timpul verii.Este un design inteligent care vă permite să utilizați nostru ponderat pătură pe tot parcursul anului. ????[SUBTILE MOLICIUNE] Ponderat Idee ponderat patura este realizata din material super confortabil și non-toxice, margele de sticla, de precizie împletit minimizează margele de sticla de scurgere pentru a asigura margele de sticla, distribuite uniform în fiecare buzunar.Material superior respirabilitate face ponderat pătură ideal pentru lenjerie de pat pe tot parcursul anului. ????[O MARE VERSATILITATE] Acesta poate fi utilizat nu numai în timpul somnului, dar, de asemenea, în timp ce lectură sau de lucru, arunca doar ponderat pătură pe pat, canapea sau oriunde doriți.Și dacă sunteți în dificultate cum de a alege un cadou, Ponderate Idee ponderat pătură este un cadou minunat pentru cei dragi în orice sărbători și ocazii. ????[Mai MULTE OPȚIUNI] Ponderat Idee ponderat pături sunt diverse în culoare, stil, dimensiune și greutate pentru a satisface nevoile diferite la vârste diferite.Vă recomandăm că clienții pentru a alege un ponderate pătură care cântărește 7% la 12% din greutatea corpului lor.Dacă utilizați ponderat pături pentru prima dată, vă sugerăm să alegeți o greutate mai mica. ????[CLIENT SERVICE] Ponderat Idee vrea să încânte clienții noștri.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în mod liber, ne va face dreptate pentru tine.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie