0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Prosoape de baie Set de 24x47 5 Piesa Prosoape de Baie Bumbac foarte Moale Super Absorbant Dimensiune este mult Mai Potrivit pentru Adolescenți și Copii (Multicolor)

Prosoape de baie Set de 24x47 5 Piesa Prosoape de Baie Bumbac foarte Moale Super Absorbant Dimensiune este mult Mai Potrivit

RON 61.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

【100% Bumbac】din bumbac prosop de baie,în condiții normale, fibre naturale poate absorbi umezeala din atmosfera înconjurătoare, iar conținutul de umiditate este de 8-10%.Are avantajele de rapid de absorbție a apei, permeabilitate la aer bun și nu se va intari dupa spalari repetate. 【Ecologic】Folosind bumbac de înaltă calitate ca materie primă, colorant natural,reactive de imprimare si vopsire procesul de binecuvântare, fără formaldehidă, nici un agent fluorescent, ecologic, inofensiv, și mai mult de culoare timp de retenție. 【Rafinat Jacquard Tăiate】Detalii decide calitate.Toate hemmings sunt rafinat jacard, care nu va cădea sau vrac, și, în același timp, se simt mai confortabil. 【Nu Alergic】este recomandat ca persoanele care sunt predispuse la alergii ale pielii alegeți să utilizați din bumbac prosoape de baie.Cele mai multe materiale naturale și măiestria de a determina cel mai sănătos de viață. 【Culori elegante】setul contine bleumarin, gri inchis, gri deschis, gri și alb,chiar dacă este folosit doar pentru a șterge umezeala, trebuie să ne folosim de cele mai temperamentale culoare.eleganta si calitate coexista.Culoare : Multicolor.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie