0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
MIȘCARE Copilul Tobogan Copii Slide,Stil Simplu,2 in 1 Alpinist Diapozitive Playset cu Cos de Baschet pentru Băieți, Fete, Copii Alpinist de sine Statatoare Slide-uri pentru Interior, în aer liber, loc de Joaca Toy (Albastru)

MIȘCARE Copilul Tobogan Copii Slide,Stil Simplu,2 in 1 Alpinist Diapozitive Playset cu Cos de Baschet pentru Băieți, Fete,

RON 111.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✔Glisați pentru copii este fabricat din ecologic si non-toxic HDPE material care este de prost gust, non-toxic și nu este ușor de deformat.Buna lustruit plastic nu va tăia corpul copilului și haine. ✔Partea coș detașabil design, fiecare copil poate slam dunk. ✔32cm lărgit zona de alunecare, viteza de rapid și nelimitat, adâncit și lărgit zona de preparare, creând o zonă spațioasă de activitate spatiu pentru copii. ✔Cele trei segmente de alunecare zona de slide wave, cu trei segmente de design de alunecare, decelerare și încetinirea, permite copilului să aterizeze în condiții de siguranță. ✔Non-alunecare pedala de design, crește frecare, pentru a evita alunecarea copilului, ecologic PE material, control strict de materii prime de siguranță, de siguranță și nici un miros.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie