0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
MIȘCARE de Pliere Slide,Copilul Tobogan,2 in 1 Alpinist Diapozitive Playset cu Cos de Baschet pentru Băieți, Fete,Copii Alpinist de sine Statatoare Slide-uri pentru Interior, în aer liber, loc de Joaca Toy (Alb-Negru)

MIȘCARE de Pliere Slide,Copilul Tobogan,2 in 1 Alpinist Diapozitive Playset cu Cos de Baschet pentru Băieți, Fete,Copii Alpinist

RON 107.20
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✔ Cu doar un singur clic, acesta poate fi ușor de pliat și depozitat, în picioare în colț și aproape nici un spațiu. ✔ 110 cm lungime tobogan, științifice partiție, raportul de aur, sigur și stabil. ✔ Manual tăiați marginile rotunde și în fiecare colț, pentru a preveni zgârierea pielea delicată a bebelușului. ✔ Folosi PE materiale, utilizare naturale de toner de culoare, luminozitatea și saturația culorilor este moderată, nu conțin metale grele obișnuite toner conține compuși nocivi pentru sănătatea umană, este dăunătoare pentru sănătatea copilului. ✔ Nostru redarea slide set poate însoți copilul dumneavoastră până când el sau ea este în creștere în sus.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie