0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
MIȘCARE Copilul Jucării,Copilul Tobogan,Leagăn Interioară pentru Copii,3 in 1 Alpinist Diapozitive Playset cu Cos de Baschet pentru Băieți, Fete, Copii Alpinist de sine Statatoare Slide-uri, de Interior, în aer liber, loc de Joaca Toy (Albastru)

MIȘCARE Copilul Jucării,Copilul Tobogan,Leagăn Interioară pentru Copii,3 in 1 Alpinist Diapozitive Playset cu Cos de Baschet

RON 29.20
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✔Copii diapozitiv se face de mediu inodor non-toxic HDPE material care nu este embrittled și deformate cu ușurință.Lin lustruit plastic nu va tăia corpul copilului și haine. ✔Este un cadou minunat pentru copii să se joace în interiorul și în afara de jocuri, piscină tobogan este, de asemenea, un important loc de joacă pentru echipamente. ✔Praf este greu să pată pe suprafața netedă și puteți șterge diapozitive cu cârpe ude. ✔Copilul slide are pantă lină și ușor de a urca treptele care oferă copiii tăi, cu un diapozitiv buna. ✔Această luminoase și pline de culoare 3-în-1 joc set pot fi asamblate rapid în conformitate cu instrucțiunile.Gros de nuci cu pași simpli vă permite să vă bucurați de BRICOLAJ cu copiii dumneavoastră și de a explora un fericit și în condiții de siguranță alpinism experiență pentru copii drăguț.Culoare : Slide + Baschet.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie