0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
MtSofy Cadrul Cabinetului de Iluminare, Senzor de Mișcare, Lumină Interioară, Dulap Lumini, USB Reincarcabila Magnetica cu LED Lumina de Noapte pentru Bucatarie, Garderoba, Scara, Hol, Garaj, Noptiera (2 bucăți, Argint)

MtSofy Cadrul Cabinetului de Iluminare, Senzor de Mișcare, Lumină Interioară, Dulap Lumini, USB Reincarcabila Magnetica cu

RON 80.40
Disponibil pentru su pedido

În stoc

* Flux luminos : 150 LUMENI.Mai mult decât atât, puteți elimina luminile în orice moment, la orice nevoie. * Soluție excelentă pentru locuri fără energie electrică sau de lumină.Puteți schimba, de asemenea, moduri de ciclu de comutare butonul lateral de la modul automat la modul și apoi modul oprit.Între timp, lumina este chiar și fără orbire, care este moale și flicker-free. * Complet Încărcat Timp : 2~4 ore.Oferim, de asemenea, două adeziv plăci de fier pentru fiecare lumină, și puteți să adere la plăci pentru orice suprafață și apoi țineți luminile de la plăci de fier.Noi oferim o garanție de doi ani.Și, desigur, a salva mai mulți bani. * Dimensiune : 7.Dacă lumina este pornit imediat sau se aprinde pentru o lungă perioadă de timp, aceasta nu va afecta ochii. - - Cu built-in magnet si adeziv plăci, puteți instala lumina în locurile unde este nevoie de lumină în termen de o jumătate de minut, fără orice instrumente. - - Built-in baterie poate fi reîncărcată prin intermediul C cablu USB(inclus).Mai convenabil și mai ecologic cu reciclarea.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu orice probleme, și suntem mereu aici pentru a rezolva orice probleme.Caietul de sarcini : .Nu trebuie să înlocuiți bateriile; este de economisire a energiei și, de asemenea, va economisi bani. * Material : Aluminiu + ABS. * Practic, ochi-de protecție. * Temperatura de culoare : 4000 K. * Numărul de LED-uri : 32. - - Modernizate senzorul de lumină detectează automat mișcările omului și luminozitatea mediului ambiant pentru a activa luminile de pe și în afara.Cu excepția zilnic de iluminat, de asemenea, poate fi folosit ca iluminat de urgență. - Pentru că pot fi lipite peste tot, are un timp lung de iluminat, pot fi reîncărcate, și este portabil, acesta va fi cu siguranta o necesitate indispensabilă în viața ta.Dacă nu există acțiune umană este detectat în termen de 20 de secunde, lumina se va stinge automat. 【Luminos, Confortabil de Iluminat】 Fiecare dulap de lumină conține 32 de LED-uri margele la 150 de Lumeni, care poate pe deplin lumina zonele întunecate în jurul valorii de ea.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie