0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Bodyguard 380 Toc, OWB Zbaturi Toc se Potrivesc Smith & Wesson Bodyguard 380 /Bodyguard 380 cu Laser(Nu pentru Laser Verde). Nu pentru 380 EZ. Degetul Arătător Sistem De Eliberare/Reglabil Cant-Dreapta

Bodyguard 380 Toc, OWB Zbaturi Toc se Potrivesc Smith & Wesson Bodyguard 380 /Bodyguard 380 cu Laser(Nu pentru Laser Verde).

RON 39.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

Se Potrivesc Perfect : Smith & Wesson Bodyguard 380 / Bodyguard 380 cu Auto/Laser Integrat.Nu pentru Laser Verde.Nu se potrivesc 380 EZ.Nivelul II de Retenție : degetul Arătător de-a activat sistemul de eliberare protejează arma ta de a fi luat de alții.Acesta poate fi desenat când eliberarea butonului este activată. 360 de Grade Reglabil Nu este reglabil 360 de grade cu o Cheie Allen, permițându-vă pentru a unghiului toc perfect pentru Apendice, Pe Șold, în Spatele șoldului sau Cruce trage.Paleta se potrivesc 1.5" & 1.75" & 2.0" centura lățime.Acoperi integral Trăgaci : Acoperă toate acces la declanșare, zero șanse de neglijență, de descărcare de gestiune, fără riscul de a atinge mag de presă.Clic sonor Sistem de Blocare Feedback : Acest toc oferi feedback-ul de blocare cu un clare clic pe sunet atunci când arma este în siguranță, așezat în toc.Garanție pe viață : Toate produsele noastre vin cu o GARANȚIE pe VIAȚĂ.Dacă nu sunteți 100% mulțumit, oferim rambursare completă și înlocuirea sa ai nici o întrebare.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie