0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Angel bradului de Crăciun, Brad Luminat cu Fulg de nea Proiector 3D de Rotație Decorațiuni pentru Bradul de Crăciun Luminat Ornamente de Crăciun(10inch)

Angel bradului de Crăciun, Brad Luminat cu Fulg de nea Proiector 3D de Rotație Decorațiuni pentru Bradul de Crăciun Luminat

RON 25.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

????【Înger de Crăciun bradului】 3 D unic, dublu partea înger alb proiectat bradului cu proiector LED lampă de interior.Fulg de nea forme și modele de a crea mai puternic atmosferă de sărbătoare.Acest strălucitoare și festiv treetop va straluci toate sezon de vacanță. ????【360°Rotație Proiecte】Nostru bradului proiectat cu un 360° rotativ proiector proiecte fantastice mișcare și de înaltă definiție fulgi de zăpadă de pe tavan sau perete.Te prinde super efect vizual dinamic cu fulgi de zăpadă de proiecție care face pom de Crăciun mai orbitor și fantezie. ????【Ușor de configurat Proiecție gama : 2*3 FT; Distanta de la tavan : 4 FT; Proiecție gama : 3*4 FT. ????【Cel mai bun cadou de Crăciun】Nu numai pentru pomul de Crăciun, dar luminat pom de Crăciun topper, de asemenea, ideal ca un LED lumina de noapte proiector pentru copii.De asemenea, este foarte potrivit ca un cadou de Craciun pentru iubitul tau, prieteni, colegi. ????【Pe scară largă Utilizare】zăpadă bradului nu este doar pentru Crăciun, de asemenea, potrivit pentru petrecere/sarbatoare/cadou/mall/restaurant /magazin/cafenea, și mai mult.Crăciun fericit pentru tine și familia ta.Ești de rindeluit pentru a decora un Crăciun special?.Ești supărat că ai putut găsi un adecvat decor de Crăciun?.Vrei pentru a face Distractiv de Crăciun?.Acest pom de Crăciun topper va fi mai înțeleaptă alegere. 3 D dublu partea înger alb proiectat bradului cu proiector LED lampă de interior.Fulg de nea forme și modele de a crea mai puternic atmosferă de sărbătoare.Acest strălucitoare și festiv treetop va straluci toate sezon de vacanță.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie