0 Articole

Articole(0)

0-Articole
Tributo 0.00
Entero 0.00
Williamspace Birou Dulap cu Sertar si Rafturi, Printer Stand cu Dulap de Depozitare, Lateral de Umplere Dulapuri pe Roti/Scanner | Home Office Dulap pe Roți (Nuc + Gri Inchis)

Williamspace Birou Dulap cu Sertar si Rafturi, Printer Stand cu Dulap de Depozitare, Lateral de Umplere Dulapuri pe Roti/Scanner

RON 259.98
Disponibil pentru su pedido

În stoc

✅ Design Modern și Elegant : Dulap pentru biroul de acasă este cu cabinet Spatios sus, W32 * D16 inch, puteți apela, de asemenea, ca Printer Stand Cabinet, sau Scanner Suport;. ✅ Marimea perfecta pentru Spațiu Mic : cu W32" x D16" x H26", sertar Lateral pot fi potrivi cu mic spațiu atât pentru Acasă sau de la Birou; Grele, dar Ușor în Mișcare : Fișierul Office Cabinet este presetat cu 5 roti de fier, 360° pivotant, PU făcut, mișcare ușoară, lină . ✅ Multi-Funcțional . ✅ Diverse Culori disponibile ghidat de Închisă Manual de Utilizare, pe assembe de fișier cabinet pentru biroul de acasă ar lua doar 60-90 de minute de către o Singură persoană (Adult).Scule electrice ar putea accelera mult. ✅ Livrare rapida e o Piesă de Artă;.Un plus de cabinet pentru spațiile de lucru de la Domiciliu de studiu sau la Birou;.Imprimanta titularului cabinetului cu dimensiunea perfecta de W32" x D16" x H25.6". 3 Sertare (2 standard .Anti-alunecare . 2 Culori Opționale, Nuc + Gri/Stejar Negru + Gri Inchis.Designeri De Brand Piesă De Artă;.Contemporan . 3 Sertare .Grele : 56 LBS general.Robust, cu greutate capacitate de 150 KG;.Mobil cu 5 roti de fier. 2 Roți cu dop.Durabil pentru mult timp de utilizare;.De Înaltă Calitate, Stratificat Bord;.Plastic roti de fier, Tăcut buton.Perfect de Finisare de către producător profesionale.Design Elegant, Modern e o Piesă de Artă;Un plus de cabinet pentru spațiile de lucru de la Domiciliu de studiu sau la Birou;Imprimantă titularului cabinetului cu dimensiunea perfecta de W32" x D16" x H25.6"3 Sertare (2 standard Anti-alunecare 2 Culori Opționale, Nuc + Gri/Stejar Negru + Gri Inchis.Birou Rafturi de Depozitare : dulap pentru biroul de acasă au 2 deschideți suportul de stocare a face elementele dintr-o privire. 3 Sertare Dulap : 2 ° sertare pentru a stoca obiecte mici; 1 agățat sertar adăpostește letter și A4 fișiere.Rulare Cabinet : 4 BUC Role design ușor pentru a muta în jurul valorii de cu 360° role pivotante, 2 fata roți cu frână pentru a preveni răsturnarea.

Către proprietăți

Cele mai bune propuneri din categorie